FAQ

Vind hier antwoorden op de meest gestelde vragen!

Je kunt maandelijks opzeggen. Coaching is op maandbasis dus je zit niet een bepaald aantal maanden vast zoals bij de meeste online coaching concepten. We zijn trots op onze kwaliteit en willen daarom niemand aan lange contracten binden.

Bij het traject met wekelijks contact is er sprake van 1 vaste updatedag, waarbij je op die dag 24 uur de tijd hebt voor zoveel contact als je wilt. Wil je ons 1x berichten, dan kan dat. Wil je ons 100x berichten, dan kan dat ook. Het is daarbij beperkt tot die ene dag per week, maar dat is de enige restrictie die je hebt.

Bij het traject met onbeperkt contact is het zo intensief als je het zelf wilt maken: er is geen restrictie qua contact.

We bekijken niet alleen je persoonlijke voorkeuren en wat jij op papier nodig zult hebben, maar gaan ook alles testen van koolhydraattolerantie, tot optimalisatie van jouw energieniveaus.

Wij helpen je leren hoe je kunt genieten van het leven en toch resultaten kunt behouden. Denk dan bijvoorbeeld aan uit eten, op vakantie gaan of andere sociale gelegenheden.

Onze aanpak is erop gericht om jou de vaardigheden te leren, die je nodig hebt om zelfstandig te zijn. Je krijgt concrete richtlijnen voor calorieën en macronutriënten, maar bent niet beperkt aan een rigide schema. We leren je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken zodat je zonder schema resultaat kunt behouden. We zoeken hierbij altijd naar een manier die goed resultaat behaalt en past bij jouw voorkeur.

Je kunt een voorbeeldschema krijgen als je dat fijn vind, maar we leren je liever hoe je dit zelf kunt doen. Een eenmalig voedingsschema is namelijk zelden een blijvende oplossing en meer bedoeld als tijdelijke oplossing. Het is meestal geen duurzame oplossing omdat het niets met gedrag doet.

Wat als je omstandigheden veranderen? Wat als je dagindeling in ene anders wordt? Wat als je moet overwerken en het heel druk hebt? Wat als je geen zin hebt in één van de gerechten? Wat als sommige ingrediënten zijn uitverkocht? Je schema blijft hetzelfde. Maar als je de vaardigheden bezit die je van ons leert, dan weet je hoe je hier mee om moet gaan. Dát zorgt voor beter resultaat, minder stress over voeding en langer termijn succes. Er zijn namelijk meerdere wegen naar Rome.

Alles wordt op basis van een uitgebreide intake voor jou opgezet. Tijdens het traject testen we diverse dingen en stemmen we alles nog verder af op jou.

Je training wordt afgestemd op je uitgangspositie en krachtstatus, genetische potentie, fysiologische opmaak, gewenste inzet, stresstolerantie en je persoonlijke agenda. Je ontvangt een schema dat je wekelijks invult en naar je coach stuurt. Je coach stelt deze bij op basis van ingevulde data en contact met jou.

Het trainingsdeel betekent bij ons dat we elke week (vaker als je premium coaching hebt) zorgen dat alles aangepast wordt op basis van je progressie. Dat betekent dat we continue kijken naar hoe je belasting matchte met je belastbaarheid. De insteek is daarin heel simpel: als iets niet leidt tot de progressie die gepland staat, is het compleet onnozel om het door te zetten op dezelfde manier: daar moet verandering in plaatsvinden.

Of dat gewicht, intensiteit, volume, of wat anders is, is afhankelijk van de context op dat moment. We veranderen in ieder geval wat er verandert moet worden of zetten door wat doorgezet moet worden.

Dit is niet mogelijk bij onze coaching trajecten, gezien training, voeding en leefstijl altijd hand in hand moeten gaan voor optimaal resultaat; als je ergens een aspect laat liggen, laat je altijd resultaat liggen.

We bieden geen losse trainingsschema’s aan. We bieden wel voedingsschema met complete recepten en dagmenu’s

We staan altijd voor het maximale resultaat binnen jouw persoonlijke situatie.

Ondanks dat iedereen een andere uitgangspositie, genetische potentie, leefstijl en doelen heeft, is het voor ons altijd prioriteit om iedereen 100% aandacht te geven en samen te werken naar maximaal resultaat.

Je vindt voorbeelden van onze resultaten op de resultaten pagina.

Naast het feit dat je bij het onbeperkte contact van diverse voordelen geniet, is de contactfrequentie uiteraard anders.

Wekelijks contact is beperkt tot 1 vaste contactdag, waar onbeperkt contact geen enkele restrictie biedt.

De trajecten zijn altijd maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Wil jij het 1 maand uitproberen, om te zien of het bij jou past? Dan kan dat uiteraard! Daarentegen is één maand natuurlijk erg kort. Bij je intake gaat je coach ook je doelen met je bespreken en zal daarbij een indicatie geven van wat daarvoor nodig is.

Je kan ons altijd bereiken via het contactformulier, of op directe wijze via info@kencoaching.nl

Zeer zeker! Sterker nog; goede online coaching kan je véél meer opleveren dan fysieke coaching. Dit omdat er geen sprake is van af te stemmen agenda’s, reistijd, planningen of locaties, maar je altijd en overal toegang hebt tot je coach.

Zit je met iets in je hoofd? Dan kan je het ons direct laten weten!